Вівторок, 23 Квітня, 2024

У Києві побудують пішохідний міст на Оболоні

За планом Київської державної міської адміністрації до кінця цього року буде з’єднано острів Оболонь з однойменною набережною, розповідає “Kyiv-future.com.ua”.

Оболонська набережна прекрасне місце для проведення часу, прогулянок, сімейного відпочинку, особливо, в теплу пору року. Спортсмени і люди, що стежать за фігурою, влаштовують ранкові та вечірні пробіжки, а пари романтичні прогулянки. Влітку на території купаються діти і загоряють дорослі.

Київська державна міська адміністрація повідомила, що Оболонска набережна і острів Оболонь будуть з’єднані пішохідним мостом. Це планують зробити до кінця поточного року.

За задумом Київської державної міської адміністрації це добре відобразиться в туристичному погляді на Київ. Зокрема, можна буде прокласти круговий маршрут навколо Оболонської затоки таким чином об’єднавши парк “Наталка”, новий пляж і набережну. Крім прогулянок по такому маршруту, можна буде влаштовувати велотури.

При будівництві моста будуть враховані потреби осіб з обмеженими можливостями та сам острів будуть облаштовувати так, щоб люди з малою мобільністю змогли комфортно себе почувати, прогулюючись цим маршрутом. Все це більше починає нагадувати європейське ставлення до людей з обмеженими можливостями.

Всі роботи планують організувати за рахунок інвесторів, але про вартість не повідомляють. Якщо все піде за планом, то вже з наступного року жителі столиці зможуть насолоджуватись прогулянками по оновленій території Оболоні.

Ще в минулому році велися роботи по продовженню і облагородженню набережній і був відкритий новий сквер. Місцева влада на досягнутому не зупиняються і намагається довести до ідеалу такі мальовничі місця. Це добре відобразитися не тільки на настрої киян, а й на розвитку туризму в загальному значенні.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.