Вівторок, 16 Квітня, 2024

Google проведе майстер-класи для вчителів

Коли у нашому житті з’явився інтернет, свідомість людства запрацювала інакше. Перенеслися традиції та принципи, які були популярні до епохи цифрових технологій. Проте, відчули необхідність захищати себе у кібер-просторі ми відносно нещодавно. 

Цьому сприяла велика кількість “зламаних” паролів до банківських карток, розповсюдження персональних даних (зокрема фото) та ряд знищеної робочої інформації на віртуальних носіях. 

Вразливими категоріями досі являються ті особи, які майже не використовують у роботі або у повсякденному житті інтернет. Зокрема – це освітяни. Більшість шкільних дисциплін мають потужну офлайн базу. Саме тому, викладач радше піде у бібліотеку, аніж буде шукати книгу в інтернеті. 

Всесвітньо відомий пошуковик  Google проведе спеціальну лекцію для українських освітян. Як це буде проходити – читайте на kyiv-future.com.ua

У вівторок 5 лютого 2019 роки для викладачів відбудеться Всеукраїнський відкритий майстер-клас «Цифрові інструменти і можливості Google для більш безпечного Інтернету». Організатор заходу – Міністерство інформаційної політики України спільно з Google Україна.

Тренер майстер-класу Антоніна Букач зосередить увагу на безпеки онлайн і доступні інструменти інформаційної безпеки Google.

Проблема доступності персональних даних в інтернеті торкається не тільки освітян. 

З посиленням російсько-української війни збір даних і злам платформ став зазнавати не знаних до цього масштабів. Наприклад, у 2015 році російським зловмисникам вдалось успішно атакувати комп’ютерні системи управління в диспетчерській «Прикарпаттяобленерго» та вимкнули близько 30 підстанцій, залишивши близько 230 тисяч мешканців без світла протягом однієї-шести годин.

Що казати про персональні дані, які можна знайти просто відкривши персоналізований браузер будь-якого користувача.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.