П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Під Києвом відкрився благодійний "Банк одягу"

Шопінг – заняття неймовірно приємне і захоплююче. Однак, всі ми знайомі з почуттям розгубленості, коли величезний переповнений гардероб ось-ось трісне, а нам як і раніше «нічого надягти» на роботу, побачення або урочистий захід.

Чистка гардеробу – дуже корисне заняття, що звільняє полички від зайвих речей, а голову – від зайвих проблем. Однак справжній головний біль приходить у вигляді питання – що робити і куди подіти непотрібні речі і коробки з взуттям, які йдуть на «списання».

 
Найпростіший спосіб – відправити на смітник. Однак не найкращий. Адже не всім вистачає душевних сил викинути колись улюблену сукню, або річ, з якою пов’язані теплі спогади. Ну і що, що фігура вже не така струнка! Сентиментальність – річ уперта і ірраціональна. Але й залишати вдома стоси речей не варіант, адже за купами такого «життєвого баласту» часто неможливо знайти те, що потрібно саме тут і зараз.

А тим часом, як стало відомо редакції kyiv-future.com.ua в місті під Києвом Бучі, з’явився новий «банк» безкоштовного одягу, куди кожен бажаючий може принести речі, які залежалися в гардеробі, але при цьому залишилися в хорошому стані. Приймаються речі по щосуботи з 9:00 до 13:00. Основна вимога – речі повинні бути чистими і придатними для носіння. Особливою популярністю користуються саме сезонні речі, наприклад, тепле взуття взимку.

Подібний «банк одягу» вже два роки функціонує в столиці, в районі станції метро «Дорогожичі». Сюди за теплої одягом приходять як люди, без певного місця проживання, так і незаможні пенсіонери, і навіть студенти. Організатори обіцяють одягнути всіх бажаючих, розуміючи, наскільки складно, в силу фінансових труднощів, сьогодні доводиться деяким верствам населення.

 
Тому, якщо у вас є непотрібні речі – одяг або взуття – в пристойному стані, не варто нести їх на смітник, адже для когось вони можуть стати справжнім порятунком.

 

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.