П’ятниця, 3 Травня, 2024

Прямо з Києва: МАУ відкрили рейс ще до однієї країни

Українці тепер зможуть відвідати одну з наймістичніших країн. З Києва відкрито новий авіарейс. Куди би ви думали? До Ісландії!

Кyiv-future.com.ua дізнавався деталі.

Ісландія здається нереальною, адже настільки далеко знаходиться від України, що тільки відчайдухи або дуже заможні туристи наважувалися поїхати туди. 

Ця країна дивує тим, що народ, який там проживає зміг вижити на практично неродючих землях. Плодючий ґрунт схований під шаром попелу від вулканів. Навіть пляжі мають чорний пісок. 

Щодо цін, то бюджетним туристам  радять жити у хостелах або трейлерах, та харчуватися продуктами із супермаркету. Як варіант, можна домовлятися на ночівлю з місцевими мешканцями. Вони відкриті до туристів. Проте пересуватися радять на орендованій автівці. Так швидше і дешевше можна доїхати до визначних місць, і не витрачатися на екскурсію. 

Раніше, щоб потрапити в Ісландію, треба було спочатку прибути до якоїсь скандинавської країни, а вже звідти шукати квитки на літак до цієї північної країни. Порівняно дорого? Звісно, проте вражень просто мільйон. 

Проте, після підписання партнерської угоди з ісландської авіакомпанією Icelandair став можливим комфортний туризм  рейсом прямо з Києва

Вартість авіаквитків Київ-Рейк’явік починається від 10 400 грн в обидва боки за тарифом, що включає перевезення багажу вагою до 23 кг. 

Перельоти з Києва в Рейк’явік можливі з одним стикуванням тривалістю 1-3 години через Гельсінкі, Копенгаген, Мюнхен або Франкфурт. Цікаво, до Західної Європи вас доставить МАУ, переліт безпосередньо до Ісландії здійснює їхня національна компанія Icelandair.

Квитки оформляються на єдиному бланку, завдяки чому авіакомпанії несуть відповідальність за зрив стикування і зобов’язані переоформити квиток у разі запізнення пасажира на наступний рейс не зі своєї вини.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.