Середа, 1 Травня, 2024

Віталій Кличко побував на з'їзді мерів в Ізраїлі

Як стало відомо kyiv-future.com, мер Києва Віталій Кличко взяв участь в 33-й Міжнародній конференції градоначальників, яка проходить в Ізраїлі.

Основним тематичним вектором з’їзду було питання впровадження останніх розробок проекту «Smart City» («розумне місто»). За словами Віталія Кличка, деякі «розумні» розробки вже успішно впроваджені в столиці України: карткові платежі в київському метрополітені, електронний квиток, який в даний час тестується, і т.д. До того ж, чотири роки тому, у Києві імплементований Проект «Безпечне місто», заснований на перевіреній технології, яка вже давно і ефективно застосовується в Ізраїлі.

Кличко заінтригував, що примітив низку цікавих розробок і вже незабаром збирається впроваджувати їх в Києві.

«З того, що я чув на презентаціях, мені приємно підкреслити, що сьогодні Київ впроваджує останні розробки «Розумного міста », – cказав Віталій Кличко на 33-й Міжнародній конференції мерів, яка проходить в Ізраїлі.

Захід об’єднує градоначальників з усього світу. Мета – поділитися передовим досвідом впровадження інноваційних розробок Smart City в управлінні містом.

Кличко побував і в Центрі ізраїльських інновацій в Тель-Авіві, де ознайомився зі стартапами і новаторськими ідеями, що стосуються підвищення комфорту і захищеності міського середовища.

Крім того, глава асоціації міст України Віталій Кличко, запланував участь в ізраїльсько-українському саміті Muni-2019. До заходу долучаться також мери та представники з інших українських міст-членів Асоціації, в тому числі Харкова, Дніпра, Чернігова, Житомира, Рівного, Вінниці, Маріуполя, Обухова та Вишневого. Мер Києва – Віталій Кличко – виступить на панельній дискусії з доповіддю, щодо проблеми використання інформаційних технологій для забезпечення оптимального безпечного міського середовища. В ході саміту, Асоціація міст України планує укласти меморандуми про співпрацю з Союзом влади Ізраїлю і Торговою палатою Ізраїль-Україна.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.