Субота, 4 Грудня, 2021

Як обрати кухонні стелажі?

Кожен підприємець-початківець (і не тільки) у сфері ресторанного бізнесу бажає, щоб не тільки зал для гостей був бездоганний, а й кухня була на найвищому рівні. Адже погодьтеся, у чистому, доглянутому, повністю оснащеному робочому приміщенні набагато приємніше працювати. Багато хто знає, що навіть кухня у власному житлі не обходитися, як мінімум, без такого пристосування, як сушка для посуду нержавійка. Для того, щоб саме в “серці” ресторану чи кафе був порядок та повне розуміння – її треба облаштувати так, щоб і офіціантам, і кухарям, і прибиральникам було комфортно. У цій статті ми розповімо як це можна зробити та де купити необхідний інвентар у Києві.

Призначення

Зверніть увагу на сушку та інший інвентар, який виготовлений із нержавіючої сталі. Деякі, звичайно, можуть використовувати сушку з пластику, але вона не така міцна і довговічна.

Перш ніж купувати перше, що вам потрапило на око, уважно придивіться до товару. Адже головне для вас – розміщення всього чистого посуду в одному місці максимально компактно.

Далі, для ефективного розміщення кухонного інвентарю (посуд, комбайни, міксери та інше) у робочому приміщенні часто використовують кухонні стелажі. Дуже важливо, щоб під час процесу приготування страв було під рукою. Тому, предмети розташовані на стелажах у певному порядку (на ваш розсуд чи кухарі) – ідеальний варіант для продуктивної та ефективної роботи.

Які бувають стелажі?

В основному такий інвентар можна розділити умовно на дві категорії:

  • Лінійні (прямі);
  • Кутові.

ов.

Залежно від параметрів приміщення, ви можете підібрати стелаж для зберігання кухонного посуду в будь-якому з варіантів. Наступне, на що необхідно звернути увагу при покупці стелажу – матеріал виготовлення. Найчастіше на кухнях ресторанів, кафе та інших закладах громадського харчування використовують інвентар з нержавіючої сталі. Даний матеріал не тільки міцний (на відміну від пластику), але і дуже простий у догляді, не піддається корозії, стійкий до навантаження та механічного впливу.

Також варто врахувати й дизайн кухонного приміщення (якщо він звичайно є). Адже багато стелажів бувають не тільки у вигляді звичайної металевої конструкції, а:

  • з коліщатками для швидкого та зручного переміщення;
  • висувними (вбудовувані);
  • закритого типу (комод, шафа).

Виходячи з ваших можливостей, побажань, особливостей роботи та параметрів кухні можна швидко та легко придбати якісний інвентар. Зробити це можна в інтернет-магазині Inox Trade. Ця платформа, яка має в асортименті не тільки стелажі, а й необхідне обладнання для бару, фастфуду, вітрини, холодильного та теплового інвентарю.

Latest Posts