П’ятниця, 29 Березня, 2024

Декілька порад, як ідеально облаштувати вашу кухню

Кухня – сакральне місце кожного дому. Тут господині створюють свої найсмачніші кулінарні шедеври, тут таїться чимало дружніх секретів, тут збираються в теплому родинному колі за чашкою ароматної кави…Облаштування кухні, як і інших частин помешкання, вимагає професійного підходу, настанов з боку справжніх фахівців, вибору найнадійніших кухонних меблів. Сьогодні на ринку достатньо широкий асортимент кухонного обладнання. Але як обрати найякісніший товар? З-поміж усіх сучасних брендів вирізняється саме franke. Це швейцарська марка, яка здобула довіру і визнання багатьох клієнтів. 

Франке партнер пропонує цілий спектр товарів для облаштування кухні. Це: кухонні мийки, змішувачі, аксесуари для кухонних приладів (дозатори, аксесуари для мийок, витяжок, вбудованої техніки), системи для сортування відходів, різного типу кухонні витяжки, поверхні для готування (з нержавіючої сталі, емальовані, склокерамічні, індукційні), мікрохвильові печі та духовки, посудомийні машини, холодильники, кавові машини та ін.

Де відшукати техніку для кухні?

" "

Якщо у вас виникли труднощі з облаштуванням кухонної кімнати, завітайте на сайт офіційного партнера компанії Франке Україна www.franke-partner.com.ua/ru/vreznaya-moyka/. Це абсолютно унікальне місце, на якому вміщені найкращі товари для вашої кухні: від мийки, витяжки, змішувачів до кавової машини чи мікрохвильової печі. З franke-partner більше не доведеться бігати по торгових центрах і стояти в довжелезних чергах. Компанія дбає про своїх клієнтів та зібрала найякіснішу продукцію за доступними цінами в одному місці.

Кухонна мийка: яку обрати?

Найбільше труднощів у клієнтів зазвичай виникає з підбором саме кухонної мийки. Це не дивно, адже від правильного вибору залежить не лише привабливий зовнішній вигляд вашого затишного куточка для приготування страв у майбутньому, але й довговічність, зручність в експлуатації. Щоб не помилитися, варто врахувати кілька важливих моментів. Перший – це матеріал, з якого виготовлена мийка. Інтернет-магазин франке партнер пропонує вироби з фраграніту, тектонайту, кераміки та нержавіючої сталі. Другий не менш важливий фактор – тип монтажу. Не забувайте, що мийка повинна підходити за параметрами, зокрема мінімальною шириною шафи та довжиною самої мийки. Важливу роль в доповненні дизайнерських рішень відіграє колірна гама, вигляд та форма виробу (кругла, овальна, прямокутна).

" "

Врізні мийки від franke-partner вирізняються низкою істотних переваг. Серед них:

  • привабливий зовнішній вигляд;
  • надійність, міцність, довговічність;
  • зручність у використанні;
  • легке встановлення;
  • гарантія якості;
  • широкий вибір моделей;
  • величезна колірна гама;
  • приємні ціни та ін.

Франке партнер потішить вас приємним сервісом: ввічливі консультації з приводу того чи іншого товару, окрім вже наявних статей та відеооглядів, легка оплата та миттєва доставка, гарантія. Приємний бонус від компанії – постійні знижки, акції, подарунки. Маєте можливість придбати більше товару за нижчою ціною, адже якщо ви плануєте купити два товари, то отримаєте знижку 7%, три – 10%. Купувати все разом вигідніше.Тож, якщо ви і досі відкладаєте ремонт кухні, чи вагаєтесь з облаштуванням приміщення, не зволікайте. Пишіть, телефонуйте і отримайте кухонні меблі, які приємно здивують вас. Обравши устаткування від franke, ви зекономите час, кошти і перетворите кухню в місце, яке не захочеться покидати.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.