П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Вакуумний екстендер Penimaster PRO: коли розмір має значення

Про це не прийнято говорити вголос, проте питання розміру або неправильної форми чоловічого достоїнства є причиною переживань і комплексів для багатьох представників сильної половини людства.

І якщо корекція форми і збільшення жіночих грудей знаходяться в ТОПі послуг сучасної індустрії краси, так чому ж чоловіки не можуть скористатися подібними послугами щодо свого пеніса? Все тому, що питання подібного характеру прийнято замовчувати.

Однак завжди є вибір: дозволяти проблемі псувати життя, поглиблюючи комплекси або почати її вирішувати вже зараз. Тим більше, що сучасні технології дозволяють це зробити максимально комфортно і безпечно.

Екстендер – що за звір?

Нетравматичні технології збільшення пеніса в домашніх умовах вже давно стали альтернативою хірургічним втручанням. Хоча технологічно, вони засновані на тому ж принципі – витяжці. Такі пристрої корисні у випадках, коли необхідно або збільшити пеніс, або виправити його форму.

Пристрій, одягнений на пеніс, поступово розтягує його довжину, змушуючи орган з часом збільшуватися.

penimaster

Результати медичних досліджень останніх років зафіксували факт ефективності застосування екстендерів, при необхідності корекції форми статевого органу, тим самим довівши, що такі пристрої дійсно працюють.

На що слід звернути увагу при виборі екстендера?

  1. Якість і міцність конструкції. Тут краще не економити, адже від якості конструкції безпосередньо залежить ефект від використання. Оптимальний результат досягається при носінні екстендера по 6-8 годин на добу. Враховуйте це, обираючи пристрій.
  2. Комфорт. Якщо ви плануєте використовувати пристрій в домашніх умовах, особливу увагу варто звернути на зручність і атравматичність кріплення. Тут важлива хороша фіксація, яка не порушувала б циркуляцію лімфи і крові. У цьому плані добре себе зарекомендували екстендери з вакуумною фіксацією головки.
  3. Можливості фізіологічного підлаштування. Екстендер повинен бути регульованим, щоб його використання було можливим у міру поступової зміни розміру чи форми пеніса.
  4. Можливості додаткової комплектації. Як і з будь-яким іншим пристроєм, можуть виникнути випадки, коли вам знадобляться додаткові запчастини або аксесуари. Переконайтеся, що ви купуєте у компанії, яка продає їх окремо і за розумною ціною.

З моделлю екстендера чоловічого пеніса Penimaster Pro, який повною мірою відповідає зазначеним вимогам,  можна ознайомитися на сайті https://sexxes.com.ua/ekstenderyi-penimaster-pro/

Кому і коли потрібен екстендер?

Розмір статевого члена є предметом значної уваги не тільки у чоловіків. Багато жінок схильні ототожнювати пеніс з потенціалом мужності. Вважаючи, що розмір має значення в успіху серед жінок, чоловіки мають тенденцію применшувати розміри своєї гідності, навіть якщо вони знаходяться в межах норми. У будь-якому випадку, чоловіки ніколи не нехтують інформацією, щодо можливості збільшити розмір пеніса, проте часто, самі не знають, яка його довжина в нормі. Невірному сприйняттю свого тіла також сприяють доступні нині порнографічні матеріали.

длина

Однак існують і медичні показання, при яких збільшення пеніса є дуже бажаним. До таких належать деформації статевого органу, які можуть бути як вродженими, так і набутими, недостатній розмір, викликаний особливостями розвитку організму та ін.

Тому, перш за все, потрібно реально оцінити стан такого важливого для чоловіка органу, щоб зрозуміти, чи потрібна  корекція чи мають місце проблеми суто психологічного характеру.

Будьте здорові і насолоджуйтеся своїм тілом!

 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.