П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Специфіка різних видів натяжних стель

Один із основних чинників, які формують вартість за натяжні стелі, це характеристика різновидів. Сьогодні на ринку представлені декілька популярних видів натяжних стель. Повністю цінову політику за натяжні стелі формують кілька чинників – характеристика полотна, профіль, який використовується для закріплення, а ще – інші елементи для кріплення.  

Розглянемо особливості найпопулярніших видів натяжних стель – плівкових та тканинних, представлених на сайті https://ecopotolok.kiev.ua/.  

Характеристики плівкових натяжних стель 

плівкова стеля

Спеціалісти зазначають, що саме плівкові натяжні стелі – це найбільш практичний варіант натяжних стель. Саме плівкові стелі володіють цілою низкою переваг: 

  • Можливість вибору серед великої кількості фактур. Йдеться про глянець, сатинові та матові фактури натяжних стель. Сучасний варіант вирішення натяжних стель з плівки – це можливість друку фотографій на матеріалі, а ще – велика кількість можливих відтінків; 
  • Герметичність: саме плівкові натяжні стелі володіють високим ступенем герметичності. Такі стелі не пропускають воду, а тому легко зможуть захистити приміщення від затоплення згори; 
  • Водостійкість матеріалу: саме плівкові натяжні стелі – чудовий варіант для облаштування душової кімнати, ванної або ж облаштування стелі в приміщенні з басейном. Справа в тому, що такі стелі є водостійкими і не страждають від надмірної вологи, як тканинні натяжні стелі; 
  • Доступність експлуатації та обслуговування: плівкові натяжні стелі досить легко можна доглядати і тримати їх в чистоті. Вони легко очищуються, а тому в вас не буде замороки з прибиранням.  

До того ж, плівкові натяжні стелі – це досить вигідний варіант вирішення стелі в приміщенні, адже вони не дуже дорогі і представлені у великій кількості на ринку.  

Особливості тканинних натяжних стель 

тканинна стеля

Тканинні натяжні стелі створюють з полістирольних ниток, а тому спеціалісти стверджують: за екологічністю плівкові та тканинні натяжні стелі є рівноцінними. 

Значною перевагою цього різновиду стель є те, що вони мають високу ступінь шумоізоляції. Натомість тканинні стелі є менш стійкими до вологи та води і їх набагато складніше очищувати під час прибирання приміщення.  

До того ж, варто зазначити, що тканинні натяжні стелі точно не врятують вашу домівку у випадку затоплення. Однак паралельно з цим існують такі види тканинних стель, які призначені спеціально для приміщень з підвищеною вологістю повітря.  

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.