Четвер, 25 Квітня, 2024

5 ключових переваг SEO для малого бізнесу

Пошукова оптимізація (SEO) допомагає власникам малого бізнесу створювати швидкі, надійні і зручні для користувачів веб-сайти, які мають більш високий рейтинг в пошукових системах, що в свою чергу приводить більш підготовлених потенційних клієнтів, сприяючи підвищенню конверсії.

Ефективне пошукове просування сайту (SEO) допомагає підвищити впізнаваність бренду, оскільки користувачі схильні більше довіряти тим сайтам, які знаходяться на першій локальній сторінці видачі результатів пошуку (SERP).

Ми в агентстві інтернет-маркетингу AG Marketing працюємо в цьому напрямку вже багато років, і рекомендуємо вам звернути увагу як мінімум на 5 основних переваг, які SEO-просування забезпечує власнику бізнесу.

1. Зручні для користувачів веб-сайти

SEO допомагає власникам малого бізнесу створювати більш швидкі, зрозумілі і зручні для користувачів сайти. Багато хто до цих пір дотримуються дещо застарілої думки про те, що SEO – це лише оптимізація для пошукових систем, проте сучасне визначення SEO також включає в себе взаємодію з користувачем.

Добре структурований, що не захаращений зайвою інформацією, простий і зрозумілий сайт спонукає звичайного відвідувача затриматися і приділити більше уваги змісту сторінки, що значно знижує відсоток відмов і підвищує кількість переглядів.

Аналогічним чином, маючи цінність (сторінки продажів і статті блогу) радує ваших читачів, оскільки вони з більшою ймовірністю зможуть вирішити свої питання, розібратися з проблемами, що виникли і отримати саме те, що вони шукали на вашому сайті.

Правильно реалізована пошукова оптимізація посадкової сторінки означає щасливих користувачів, що в свою чергу радує пошукові системи, які прагнуть постачати своїм користувачам найякіснішу інформацію.

2. Залучення БІЛЬШОЇ кількості клієнтів

Скажімо прямо, одна з основних причин, чому вам потрібен сайт і його просування, полягає в тому, що це можливість виділитися серед конкурентів і розширити клієнтську базу. Інакше навіщо вкладати в маркетинг величезні суми? Організації з SEO-оптимізованими сайтами отримують БІЛЬШЕ клієнтів і ростуть в два рази швидше, ніж компанії, які вирішили заощадити на цьому аспекті.

SEO є, мабуть, самою ефективною та доступною маркетинговою стратегією з усіх існуючих на даний момент варіантів. Крім того, такий підхід призводить до вас тільки тих клієнтів, хто активно шукав ваш товар або послугу!

3. Вищі показники конверсії

SEO-оптимізовані сайти швидше завантажуються, в них легко орієнтуватися і приємно читати. Крім того, вони правильно відображаються практично на всіх пристроях, включаючи телефони та планшети.

Цікавий сайт з простою навігацією з більшою ймовірністю приверне увагу користувача, тобто шанси на те, що відвідувач стане вашим постійним клієнтом або передплатником, набагато вище.

4. Впізнаваність бренду

Однією з переваг більш високого ранжирування сайту на локальних сторінках видачі результатів пошуку є підвищення впізнаваності бренду.

Якщо ваш сайт з’являється на самій першій сторінці пошукової видачі Google або Яндекса, ймовірність того, що клієнти виберуть для вирішення свого питання саме ваш бренд, підвищується в рази.

Ось чому малому бізнесу, націленому на підвищення впізнаваності свого бренду (не важливо, локально або по всьому світу), просто життєво необхідно інвестувати в SEO і починати отримувати найвищий рейтинг за відповідними ключовими словами.

Сьогодні пошукові системи можуть зіграти істотну роль у злеті або падінні вашого бренду.

5. Перевага перед конкурентами

Припустимо, є дві організації, що працюють в одній і тій же сфері, що продають схожі товари за однаковими цінами. Але в однієї сайт оптимізований, а в іншої ні. З огляду на, що всі інші характеристики майже ідентичні, як ви думаєте, яка компанія залучить більше користувачів? У кого більше шансів на швидкий розвиток і успіх?

Сьогодні пошукові системи і SEO мають колосальне значення для розвитку бізнесу. Якщо ваші конкуренти займаються інтернет-маркетингом, задумайтеся, чи не час вам теж почати вкладатися в це перспективний напрямок.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.