П’ятниця, 29 Березня, 2024

LEGO Architecture — тепер і для дорослих!

Багато дорослих не проти пригадати дитинство і скласти з кубиків лондонський замок, китайську пагоду або Пізанську вежу. Для захоплених архітекторів датський бренд LEGO випустив спеціальну серію конструкторів Architecture. Чим цікаві набори «Лего Архітектура», розповідає наша стаття.

Не оглядаючись на вік

Конструктор прийнято вважати дитячою іграшкою, яка розвиває дрібну моторику, посидючість, логічне мислення та фантазію. Однак для деяких дорослих конструювання – захоплююче і цікаве хобі. З огляду на це, в 2008 році компанія «Лего» випустила в світ тематичні набори LEGO Architecture, які монументальністю і деталізацією миттєво підкорили серця підлітків та їхніх батьків.

Кожен набір серії включає детальну інструкцію, необхідну кількість будівельних блоків і додаткових елементів, необхідних для зведення архітектурного шедевра в мініатюрі. Поєднуючи цеглинку за цеглинкою, кожен може відчути себе творцем шедевра архітектурної думки. У лаконічній чорній коробці ви знайдете підставку для готової конструкції, барвистий буклет з інформацією про об’єкт і фотографіями реальної споруди з різних ракурсів.

Весь світ на полиці

Якщо хочете стати володарем архітектурних шедеврів, то немає нічого простішого. З наборами LEGO Architecture в вашому домі з’являться масштабні мініатюрні копії всесвітньо відомих будівель, меморіалів і архітектурних комплексів Австралії, США, Європи, Південної Кореї, ОАЕ і Японії: свідки епохальних подій людської історії і унікальні споруди планети. Кожна модель лінії – плід довгих проб і старань дизайнерів та інженерів компанії LEGO, тому зібрані конструкції максимально деталізовані і зовні повністю відповідають своїм реальним прототипам.

лего

 

Всі набори «Лего Архітектура» можна розділити на три тематичні підгрупи:

  • Architect. Сюди входять визначні пам’ятки, які прославили створили їх архітекторів (Рокфеллеровській центр, Білий дім, Вілла «Савой», Сіднейський оперний театр і т. Д.).
  • Landmark. Серія включає знакові історичні споруди та найбільш популярні туристичні об’єкти (Біг-Бен, Букінгемський палац, вежа Бурдж Халіфа в Дубаї, берлінські Бранденбурзькі ворота, Ейфелева і Пізанська башти і інші).
  • Skyline. Набори, що з’явилися в 2016 році, дозволяють відтворити в мініатюрі не окремі споруди, а цілі міські пейзажі (Трафальгарська площа, вулиці і площі Токіо, Лондона, Шанхая, Лас-Вегаса і інших міст).

Шедеври світової архітектури, відтворені з пластикових кубиків, заворожують величчю і витонченістю форм. Здається, що в них застигла вічність. Спробуйте і ви відчути себе в ролі зодчого!

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.