Вівторок, 19 Березня, 2024

Вічна канцелярія: унікальний київський стартап

Унікальний столичний стартап  “Nuka” активно завойовує світ. Його засновникам всього 17, проте це не завадило юнакам створити фантастичний проєкт, що відкриває перед нами ведення блокноту з іншої сторони, розповідає “Kyiv-future.com.ua”.

Що таке “вічна канцелярія”?

Стартап “Nuka” розпочав боротьбу з постійним шматуванням неправильно написаних нотаток та велику кількість блокнотів і ручок, які весь час закінчуються. Колись цьому мав настати кінець. Так і подумали київські школяри, адже підліткам вспе більше не подобається, що нотатки, написані на шматках, постійно губляться.

Засновники створили олівець, який ніколи не перестане писати і блокнот, що ніколи не закінчується. Металевий олівець зручний у використанні, створений за допомогою окислення сплавів п’яти видів металу. Ще він зручно витирається. Олівець загубити дуже складно тому, що він кріпиться до блокноту за допомогою магнита. Блокнот зроблений з використанням синтетичного пластикового паперу і має водонепроникну відмінність. В нотатнику 96 сторінок. Він є у двох кольорах: білий і сірий. Ще одна відмінність “вічного” блокноту полягає у можливості стерти написане звичайним антисептиком для рук. А ще спеціальний додаток Nuka дозволяє рукописні нотатки оцифровувати на телефоні в хорошій якості та мати всі планери у смартфоні. 

канцелярія

Історія створення бренду

Створити власний цікавий проєкт сімнадцятирічним юнакам не завадила навіть відсутність необхідних коштів. За добу на платформі “kickstarter”, яка допомагає зібрати необхідну кількість коштів на існування стартапу, стартап “Nuka” зібрав понад 20 000 $, що вистачило на запуск власного виробництва у Китаї.  

Засновниками проєкту стали Нікіта Владикін, Катерина Михалко та Євген Шило. Ідея створення унікальної канцелярії зародилась ще у 2017 році, коли підлітки мали лише їдею та покинули школу аби втілити її в реальність.

Не кожному школяреві вдається втілити свою мрію в реальність. Проте зараз, коли технологічна сфера активно розвивається, можливостей стало значно більше. Проте досі ніхто не робив подібні речі, хоча “вічний блокнот” дуже спрощує доступ до інформації.

Цей стартап важливий не лише у форматі технологічного прогресу, а і з точки зору екологічності, адже користуючись одним блокнотом і олівцем все життя можна зберегти щонайменше 1000 дерев, що загалом позитивно відобразиться на поліпшенні навколишнього середовища. Не дарма цей стартап знайшов відгук на іноземному ринку.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.