П’ятниця, 29 Березня, 2024

Один з великих супермаркетів додав можливість оплати обличчям

 

Приватбанк запускає нову еру покупок. Якщо раніше можна було йти на шопінг без гаманця, але з телефоном, то зараз навіть він не потрібен, пише Київ Майбутнього

Раніше Приватбанку у співпраці з VISA запустив пілотний проект FacePay24. Він почав тестуватися в мережі магазинах HopHey, в одному АТБ Дніпра і в інтернет-магазині Kasta.

Тепер же на будь-якій касі “Великої Кишені” або “Велмарту” можна скористатися оплатою за допомогою обличчя.  Для цього необхідно оновити додаток “Privat24” і додати в нього свої селфі. Всі фото користувачів Приватбанк не зберігає, а за допомогою хостингової платформи AMAZON оцифровує більше тридцяти точок на обличчі.  Завдяки цьому, точність практично 100%.

Оплата відбувається дуже просто: необхідно всього лише просканувати товари і кілька секунд подивитися на камеру, яка розміщена вгорі монітора або на планшеті.

Приватбанк дорожить своєю репутацією, тому запевняє своїх клієнтів, що дані про клієнтів ніде не будуть поширюватися. А в планах у великого банку, розширити оплату за допомогою особи на все супермаркети і торгові майданчики.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.