Четвер, 25 Квітня, 2024

Виготовлено новий поїзд для експрес-маршруту з Києва в Бориспіль

Крюківський вагонобудівний завод виготовив новий досконалий поїзд, який курсуватиме на експрес-маршруті з Києва в Бориспіль, що має розвантажити автотранспорт для Киян, які прилетіли в аеропорт Бориспіль. Далі розповість “Київ Майбутнього”.

Поїзд побудований на основі дизельного двигуна. Це другий виготовлений дизель-поїзд за весь час існування заводу. Він складається із трьох вагонів. В два з них встановлені дизельні мотори, а середній вагон сполучалий. У вагоні встановлена система зменшуюча кількість викидів шкідливих речовин і газів в навколишнє середовище. 

Вагон нараховує 170 посадкових місць. Він включає в себе місця для першого класу з широкими сидіннями для 4 осіб і для другого класу на 5 осіб з одним підлокітником. Для кожного встановлені розетки з USB-роз’ємом. 

Для пришвидшеної посадки у вагоні встановлено 12 автоматизованих дверей, по четверо розташованих у кожному вагоні. У всіх  вагонах розміщений висувний пандус для людей з особливими можливостями. 

Кожний вагон оснащений двома обігрівачами для комфортного перевезення пасажирів в холодну погоду. Додатково є в електропідігрів салону, але ним користуватися будуть лише під час поломки перших. В результаті чого буде збережена кількість пального. 

А тим часом в Києві вже розпочали масштабну транспортну розв’язку для поєднання виходу поїздів до лінії метрополітену та автовокзалу. Проект зробить надзвичайно комфортні умови для пересування. 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.