Четвер, 25 Квітня, 2024

Аеропорт Бориспіль після оголошення рейтингу Міжнародних аеропортів відкрив нові виходи на посадку

 

Міжнародна спілка аеропортів оголосила результати за третю чверть 2019 року, в якому Київський аеропорт “Бориспіль” посів друге місце. Далі розповість kyiv-future.

Рейтингові місця серед аеропортів обиралися шляхом приросту кількості пасажирів, які скористались послугами аеропорту, за три останні місяці. Лише аеропорт міста Мілан випередив “Бориспіль”. Його приріст був 33,5% а останній отримав 26,2%. 

Це однозначно дуже гарний результат серед країн Європи. В зв’язку зі збільшенням чисельності користувачів послуг, до аеродрому відкрили три нові виходи з автобуса на посадочний майданчик, які надають можливість обслуговувати до 500 осіб щогодини. Для зручності збудували новий ліфт і ескалатор.

Зараз прохід поки недоступний, очікується перевірка інспекції з архітектури, але до кінця року керівництво обіцяє, що нові комфортні умови для користувачів аеродрому будуть відкриті. 

Також Міжнародний аеропорт закупив 11 автобусів вироблених Мінським автомобільним заводом. Наразі очікується поставка. Серед закуплених автобусів будуть автобуси для пасажирів та шість автобусів, які курсуватимуть до перону. 

Для зручності користувачів електромобілів на парковці аеропорту працює зарядний блок. Наразі додатково довстановлюють ще тридцять зарядних пристроїв на всіх поверхах автопаркінгу, який за шість місяців існування став надзвичайно популярним серед пасажирів. В середньому щодня близько 700 машин заїжджають на стоянку. Багато користувачів послугами аеропорту залишають авто на час подорожі, а паркування рахується зі зниженим тарифом. 

Міжнародний аеропорт “Бориспіль” активно займається поліпшенням комфортних умов для користувачів його послуг і мають мету посісти перше місце у рейтингу аеропортів Європи, як було за результатами другого кварталу. 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.