Четвер, 28 Березня, 2024

Кияни можуть зняти гроші з картки на автозаправках WOG

Банкові картки зараз є чи не у кожного громадянина України. Користуватися ними дуже зручно і майже кожний банк надає зручний функціонал. Та і самі користувачі карток надають перевагу безготівковим розрахункам, пише Київ Майбутнього.

Один із найбільших банків світу – Приватбанк надав своїм користувачам можливість знімати кошти з картки у касах автозаправок WOG. Покупці вищевказаної автозаправки можуть отримати готівкою не більше 500 грн. 

Національний банк України повідомив про ухвалення можливості отримання готівки у касах супермаркетів, закладах харчування тощо. Наразі, до 15 грудня Нацбанк приймає звернення,пропозиції і побажання за адресою: 01601 м. Київ, вул. Институтська, 9, Департамент грошового обігу Національного банку України. Також можна звернутися на е-мейл nbu@bank.gov.ua. 

Фінансисти стверджують, що така можливість понизить тіньову економіку країни та буде розвивати сферу безготівкового розрахунку. Крім того ж, це дуже зручно, особливо, автомобілістам, коли готівка потрібна термінова, а банкомат на автошляху зустрічається не так часто. 

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.