Субота, 27 Липня, 2024

Кличко пообіцяв відкрити Подільсько-Воскресенський міст до кінця 2020 року

 

Мер Києва Віталій Кличко стверджує, що рух по Подільсько-Воскресенському мосту буде відкритий до кінця цього року, пише kyiv-future.com.ua.

Він заявив, що роботи по будівництву мостового переходу також активно проводяться і взимку. Вже майже завершили весь процес монтажу  верхніх тимчасових опор. Далі почнеться важливий етап по встановленню натяжних тросів. Вони забезпечують надійність всієї конструкції моста. Адже він розрахований на автотранспортне сполучення і лінію метро.

Майбутній міст має пропускати близько 60 тисяч автомобілів в день. Після того, як його добудують, міст стане найбільшим в Європі арковим мостом. В нього має бути 6 полос для руху транспорту і 2 залізничні колії для майбутнього метро. 

Відомо, що в 2020 році виділили 3 млрд. гривень на його будівництво.

Кличко каже, що багато хто обіцяв побудувати міст. Обіцянки не були виконані. Проте він гарантує, що в кінці року буде відкритий рух для автомобільного транспорту. І потім почнеться будівництво метро на Троєщину. 

Вірити чи ні черговим обіцянкам – вирішувати вам. Проте хотілося б, щоб нарешті вирішувались питання загруженості автомобільних шляхів Києва.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.