Субота, 20 Квітня, 2024

Нова послуга від Укрзалізниці: кур'єрська доставка

 

З 3 лютого 2020 року Укрзалізниця додала ще одну нову послугу. Тепер ви можете викликати кур’єра для доставки ручної поклажі з вокзалу до іншого вокзалу або ж за певною адресою. Доставка – від дверей до дверей. Спочатку послуга буде надаватись в пілотному режимі. Буде обрано 3 потяга для цього, пише kyiv-future.com.ua.

Про це розповіли на сайті Укрзалізниці. Як все відбувається?

Ви замовляєте послугу кур’єрської доставки. Кур’єр забирає ваші речі і доставляє за потрібною адресою. Послуга коштуватиме 200 грн при доставці від вокзалу до вокзалу. Якщо ж це буде адресна доставка, то її вартість складе 350 грн. 

Механізм надання послуги ще буде напрацьовуватись. Саме для цього її будуть моніторити в поїздах, які їдуть з Дніпра в Київ, зі Львову в Київ, з Харкова до Києва і назад. Це такі номера поїздів – №79/80, №92/91, №63/64. В пілотному проекті також будуть брати участь вокзали: київський, дніпровський, львівський, харківський.

Послугу можна замовити, якщо ваш багаж важить не більше 36 кг включно. 

Укрзалізниця говорить про те, що користуватись послугою можуть всі. Проте найбільш корисною вона буде для сімей з дітьми, людей похилого віку, осіб з інвалідністю.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.