Четвер, 18 Квітня, 2024

В Києві майже 1,7 тис. га території промзони перепрофілюють

Відповідно до нового проекту Генерального плану міста Києва в столиці мають зменшити площі промислових і комунально-складських приміщень. Це мають зробити за рахунок збільшення ефективності використання самих земельних ділянок і промислових фондів. Про це розповіли в “Інституті” Генерального плану міста Києва”. Далі на kyiv-future.

Сучасні європейські міста розвиваються так само, за рахунок промислових територій. Також передбачається реорганізація покинутих промислових зон під підприємства з новітніми технологіями. Мають розвивати системи громадських центрів і громадських просторів. Про це розповів керівник комунальної організації Сергій Броневицький.

Перетворення промислових територій в райони дозволить зменшити так звані маятникові міграції в робочі дні. Адже окрім нового житла, тут також з’являться заклади для торгівлі, офіси для невеликих компаній, нові сквери і пішохідні алеї.

Новий Генплан Києва планує перепрофілювати майже 1,7 тис. гектарів різних територій. Вони мають перетворитися на багатофункціональну житлову багатоквартирну забудову. Також відбуватиметься озеленення і розвиток інфраструктури, транспортних шляхів.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.