П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Повітряні подорожі у Чорнобилі

У 2020 році планують активізувати туризм у Чорнобилі, який надзвичайно виріс у 2019 році після виходу однойменного фільму, розповідає “Kyiv-future.com.ua”.

Вже від початку 2020 року Чорнобиль відвідало більше 10000 осіб, тому для ефективного надання туристичних послуг на території колишньої атомної станції відбудуться зміни, повідомляє ДП “Центр організаційно-технічного і інформаційного забезпечення управління зоною відчуження”.

Планується і надалі туристичний фурор, тому найближчим часом буде підготовлено нові маршрути і відкривається нова можливість для відвідувачів – політ у повітрі над зоною відчуження. 

В Чорнобилі, а також в річці Прип’ять контролюється рівень радіації і кількість радіонуклідів. Особистий склад МВС України охороняє територію. Туристичні маршрути прокладені безпечними шляхами, які не шкодять здоров’ю людини. 

Також на території планують до кінця липня побудувати велику сонячну станцію з двома потужними трансформаторами. Тож як бачимо відчужена місцевість продовжує розвиватись і бути цікавою туристам з України, Європи і з США. 

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.