Четвер, 25 Квітня, 2024

Що відбувається на будівництвах Києва в період карантину?

Перший тиждень карантину має наступні результати в будівельній сфері: приблизно 50% об’єктів продовжують будуватись, близько 30% – проводили часткові роботи, 20% – тимчасово зупинили всі роботи на будівництві, пише kyiv-future.com.ua.

Що стосується відділів продажу житлових будинків, то практично всі працюють в режимі вихідного дня. Це приблизно 4-5 годин. Всі консультації в основному ведуться онлайн. Це соціальні мережі і месенджери. Також розмовляють з інвесторами за допомогою відео переговорів, електронної переписки і телефонного зв’язку.

В зв’язку з тим, що попит обмежений, а конкуренція між проектами зростає, то компанії-забудовники пішли на раніше не бачені заходи. Вони забезпечили всіх працівників відділів продажів необхідними засобами для захисту. І це не тільки маски, а й антисептики, вологе прибирання і кварцування приміщень.

Зустрічі безпосередньо в офісах проводяться за крайньої потреби. Зазвичай, все вирішують в телефонному режимі.

Загалом на ринку відчувається уповільнення попиту в бізнес і преміум-сегментах. Це також пов’язано з ростом курсу долара. А от активні продажі ведуться в тих ЖК, де вартість метра квадратного не прив’язана до долара.

Спеціалісти впевнені, що як тільки карантин буде завершений, їх продажі підуть вгору.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.