Неділя, 28 Квітня, 2024

Безкоштовний онлайн-курс з вебдизайну

Третій раз стартує онлайн навчання основам дизайну “Creative Practice” абсолютно безкоштовно в травні 2020 року, розповідає “Kyiv-future.com.ua”.

Курс планується на 2 з половиною місяць і останній шанс зробити реєстрацію – 3.05.2020 року. Про це повідомили на офіційному сайті проекту.

Проект навчання складається з трьох різних блоків: теоретичного, практичного та творчого. Матеріалами є лекції, блоги та статті на українській мові. Від учнів необхідна витримка розкладу, своєчасне виконання перевірочних тестів, практичних і творчих завдань. У разі несвоєчасного реалізації завдань – студент може оформитися на наступний набір.

Авторами проекту є професіонали з дизайнерських агентств Києва і  України. Вступна лекція курсу є у відкритому доступі на YouTube, під назвою «Вступ до курсу« Основи дизайну ».

На початку курсу, по-перше, теорія, на якій будуть відкриті поняття основ композиції, друкарні, розкриті знання про кольорознавства і дизайні. У практичній частині будуть завдання на створення неповторного стилю, оформлення сторінки для бізнесу в соціальних мережах, складання лонгріду в особистих цілях.

Для третього блоку «Творчість» матеріали надає платформа «Доброго портфоліо» (волонтерські дизайн проекти), в арсеналі якої знаходяться заявки компаній потребують оформленні зовнішнього оформлення.

Після кожного модуля навчання курсант оцінюється балами, на їх підставі після складається рейтинг студентів. При необхідності і бажанні по закінченню курсу студент може вказати, що він в пошуку роботи. В такому випадку він виявиться в рейтингу, який доступний для компаньйонів “Creative practice”.

“Creative practice” – це відмінна освітня майданчик для всіх напрямків і бізнесів. Основною метою творців було поліпшити стандарти індустрії, робити кожне наступне покоління фахівців краще, ніж попереднє, професійніше і успішніше. Саме переслідуючи ці прагнення група українських креативних компаній створили свій проект.

Формат курсу – онлайн, завжди йде в ногу з часом, тим самим знаходячи своїх послідовників в будь-якій точці країни і світу.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.