Неділя, 8 Вересня, 2024

Носова перегородка – не дрібниця, а невід'ємна частина нашого здоров'я

Коли йдеться про людину, люди старшого віку обов’язково згадують чеховський вислів: «У людині все має бути прекрасним: і обличчя, і одяг ….». Не дивлячись на те, що сказано це було ще в дев’ятнадцятому столітті, фраза залишається актуальною досі. Всі прагнуть мати приємну зовнішність і гідний вигляд. Тому що це дуже багато значить не тільки для самої людини, а й для оточення. Наприклад, такий незначний дефект як викривлення перегородки носа. Він може бути і не зовсім помітним для стороннього погляду, зате багато значить для здоров’я самої людини. Лікарі отоларингологи стверджують, що близько 95% людей земної кулі страждають від цього недоліку.

Нам слід міцно засвоїти: все в організмі, чим нас наділила природа, необхідно людині для збереження здоров’я. Виявляється, що і здорова, правильна носова перегородка – один з атрибутів нашого здоров’я. А, як свідчить статистика, більшість із нас навіть не підозрює, що носовій перегородці потрібна допомога. Тим, хто не ставиться до власного здоров’я байдуже, варто хоча б раз поцікавитися, чи не сталася деформація носової перегородки. Записатися на консультацію і отримати індивідуальні рекомендації провідного спеціаліста з риносептопластики можна, перейшовши за посиланням https://anacosmo.ua/blog/iskrivlenie-nosovoj-peregorodki-pochemu-voznikaet-i-kak-ustranit/.

нос

Чому потрібна така своєчасна консультація?

Як уже зазначалося, багато хто навіть не підозрює, що живе з викривленою носовою перегородкою, тому що тривалий час ця патологія не проявляє ніяких симптомів. Однак з часом дає про себе знати постійна закладеність носа, хронічний нежить, нічне хропіння, синусит і гайморит, проблеми з органами дихання і т.д.

Саме лікар отоларинголог визначить ступінь деформації носової перегородки пацієнта, дасть рекомендації, що робити з цим.

Усунення викривлення проводиться переважно хірургічним шляхом. Відомо, що багато хто боїться самого висловлення «хірургічне втручання». Однак, не варто турбуватися: сучасна медицина володіє кращими методиками, щоб допомогти пацієнту позбутися від неприємної недуги. А в клініці «Ана- КОСМО» дотримуються принципу безпечної риносептопластики і кращих світових передових технологій.

Не бійтеся – і ваш носик стане ідеально рівним!

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.