Четвер, 28 Березня, 2024

Як обрати фітнес-клуб?

Рішення зайнятися спортом – серйозний крок на шляху до поліпшення здоров’я, зокрема, і якості життя, в цілому.

Незалежно від того, яка ваша мета – залишатися в гарній формі, схуднути, поліпшити фігуру або підготуватися до спортивного змагання, – свій вибір слід зупинити на висококласному спортивному закладі.

При пошуках  спортивного залу слід враховувати низку ключових чинників.

  1. Наявність різноманітних видів занять і тренувальних програм для чоловіків, жінок, дітей, людей похилого віку. Це дозволить відвідати спортзал з дитиною або навіть усією сім’єю. Останнім часом користуються популярністю спортивні активності для майбутніх мам, що проводяться під наглядом компетентного фахівця.
  2. Якість обладнання. Кардіо-, силові тренажери або тренажери на розтяжку, – в ідеалі, обладнання спортивного залу має бути технічно надійним. На жаль, обладнання багатьох тренажерних залів виглядає так, ніби на них вправлялися ще австралопітеки. До того ж, такі тренажери – не самі безпечні у використанні.
  3. Загальна завантаженість і контингент відвідувачів. Ідеальний зал – просторий. Погодьтеся, томливе дихання на вухо краще відчувати на побаченнях, ніж в громадських місцях. Важливим є також і контингент відвідувачів, їх культура перебування у спортивному залі.
  4. Широта спектру послуг. Після виснажливих тренувань добре б відвідати релакс-зону, сходити в басейн, на масаж або фізіотерапію. Поряд з фітнес-тренерами популярністю у сучасних клієнтів користуються і фахівці-дієтологи, які, спільно з тренером, допоможуть привести фігуру в порядок. Також, в хорошому спортивному закладі завжди є лікарі.
  5. Локація. Тут все просто – чим зручніше розташований спортивний заклад – тим більше ймовірності, що ви все-таки вирішите туди піти. Важливо врахувати, що преміум-заклади з високою якістю обслуговування, розташовані саме на центральних вулицях столиці.
  6. Чистота і гігієнічність. Своєчасність прибирання, чисті рушники, протирання обладнання після попереднього використання – все це норма гігієнічних вимог. Спортивні клуби преміум-класу з особливою увагою ставляться до цього пункту, дотримуючись заходів гігієни у повному обсязі.

бассейн

Усім перерахованим вище вимогам відповідає фітнес клуб Skyfitness, що розташований в центральному районі Києва – на Печерську. Локація клубу вельми оригінальна. Заклад розташований на даху ТРЦ Gulliver, неподалік від станції метро Палац Спорту. Детально ознайомитися зі спектром пропонованих послуг і особливостями роботи можна на сайті skyfitness.com.uа.

Клуб поєднує у собі класичний спортивний заклад та інноваційні фітнес-технології, тим самим, практикуючи якісно новий підхід до тренувань. Якщо ваша мета – покращити фігуру, схуднути, поліпшити поставу або зміцнити здоров’я, – компетентні фахівці фітнес-центру стануть вашими вірними помічниками на цьому шляху.

спортклуб

 

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.