Четвер, 25 Квітня, 2024

Дистанційна робота в Києві: як знайти і які переваги?

Все більшої популярності набирає віддалена робота. Такий спосіб заробітку дуже цікавий, адже для цього потрібен лише ноутбук або комп’ютер і навички в певній сфері: програмування, графічний дизайн, копірайтинг та інше. У цій статті ви дізнаєтеся які сфери діяльності найбільш поширені і як шукати віддалену роботу в Києві.

Переваги

Почнемо з приємного, адже переваг роботи фріланс насправді багато. Дистанційна робота рідко вимагає виходу з дому, тільки в сфері журналістики. Ніяких офісів, костюмів, київських пробок, підйому в 6 ранку і інших “принад”.

  • Власний графік роботи – хоч годину, хоч весь день;
  • Економія коштів і часу на поїздку на роботу і з неї;
  • Ніяких лікарняних – навіть якщо ви себе стали погано почувати, можна лікуватися і працювати;
  • Більше часу на друзе і сім’ю – все через те, що у вас власний графік, часу на проводження з близькими стає більше.

Ви також можете вкрити ковдрою, заварити чашечку кави, включити улюблену музику і спокійно виконувати поставлену роботу.

работа дома

Сфери діяльності

На популярному сайті для фрілансерів Weblancer великий вибір віддаленої роботи в усіх сферах. Наприклад, дизайнерам пропонують розробити логотип для нової компанії, а копірайтеру – написати цікаві статті для сайту. Також, на Weblancer можна знайти віддалену роботу в таких напрямках:

  1. Адміністрування сайтів;
  2. Архітектура;
  3. Аудіо та відео;
  4. Web-дизайн і програмування;
  5. Графіка і фотографія;
  6. Поліграфія;
  7. SEO;
  8. Тексти та переклади;
  9. Репетиторство та навчання;
  10. Економіка, фінанси, право.

фриланс

Як знайти таку роботу?

Процес пошуку не займає багато часу, адже варто просто зайти на сайт і знайти в рубриці ту роботу, яка вам підходить. Але перш ніж залишити заявку на виконання завдання, потрібно пройти реєстрацію, як фрілансера і вказати максимальну інформацію про себе, навичках, освіті та досвіді роботи. Більшість роботодавців пильно дивляться на портфоліо кандидатів і якщо у вас таке є – сміливо завантажуйте.

Не хвилюйтеся, якщо досвіду роботи або портфоліо ще немає. Якщо ви хочете спробувати себе в написанні статей – пошукайте інформацію, як це робити. Потім, спробуйте написати що-небудь на довільну тему, перевірте текст на наявність помилок (орфографія, пунктуація) і обов’язково перевірте на плагіат. Якщо ваша робота написана якісно – її сміливо можна виставляти як портфоліо і пропонувати свою кандидатуру.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.