Четвер, 25 Квітня, 2024

Діяльність громадської організації "Інститут реформ та розвитку Києва”

У наш час у столиці України існує велика кількість громадських організацій, які намагаються співпрацювати з місцевою владою та постійно робити кращим наше місто, розповідає  “kyiv-future.com.ua”.

Одним із вагомих факторів створення об’єднань людей із спільними цілями і бажаннями є мінімалізація податків, адже згідно закону некомерційні підприємства (ті, які не мають прибутку) не платять податків. Ще для будь-якого суспільного об’єднання необхідна офіційв реєстрація, тому статут громадської організації сюди чудово підходить. 

В будь-якому випадку такі спільні угрупування позитивно впливають на розвиток нашого міста. Саме громадські організації допомагають місцевій владі розвиватися у тому важливому напрямку, якого потребують його жителі. 

Чим займається громадська організація “Інститут реформ та розвитку Києва”?

“Інститут реформ та розвитку Києва” створений громадським діячем Олександром Вовченко у грудні 2005 року. За мету було взято створення активної громадської платформи, яка реально матиме можливість впливати на столичну владу. За для цього учасники спільноти постійно стежать за роботою місцевого уряду, аби вчасно відстоювати інтереси громади у разі потреби та просувати власні ініціативи задля розвитку столиці. 

Їх напрямок роботи охоплює всі сфери розвитку міста. Тому кожний житель міста Києва може звернутися за допомогою або з власною ініціативою.

інститут

Які проєкти просуває Інститут реформ та розвитку Києва?

“Інститут реформ та розвитку Києва” займається активною співпрацею з Київською міською державною адміністрацією і висуває їй ряд проєктів дял реалізації. Проєкти є і комунальні і більш глобальні. Наприклад, облаштування дитячого майданчика по вулиці Звіринецька, 61А, про яке просили мешканці будинку. Фото результати розміщені на сайті інституту. 

БІльш глобальнішим проєктом об’єднання стала концепція популяризації української мови і культури у столиці. Суть концепції – надати максимальну популярність українській мові серед мешканців міста. Організатори занепокоєні тим, що в Києві 70% жителів спілкується російською мовою. 

Існування Інституту реформ та розвитку Києва й інших громадських організацій у Києві вкрай важливе, адже позитивно впливає на зміни у столиці і має надавати якісний приклад для інших міст України. Лише разом ми зможемо реформувати країну і зробити її кращою і успішнішою.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.