П’ятниця, 19 Квітня, 2024

Центр інновацій “Сходи в майбутнє”

Інноваційна діяльність надзвичайно важливий крок у майбутнє нашого міста.  Особливо зараз, коли технологічний прогрес розвивається на повну, необхідно активно впроваджувати інноваційні технології у своє життя, розповідає “Kyiv-future.com.ua”

Чим займається Центр інновацій “Сходи в майбутнє”

Центр інновацій “Сходи в майбутнє” було створено за ініціативою голови Корпорації “Юрія-Фарм”/ Yuria-Pharm Миколи Гуменюка. Микола Іванович  активно займається науковою діяльністю в області фармацевтичного виробництва. Своєю плідною працею, науковими розробками та вагомим внеском в промислове виробництво антибактеріальних медичних препаратів отримав звання доктора медичних наук. Також він активно займається громадською роботою.

Інноваційний центр був створений для підтримки молоді, яка може реалізувати власні пропозиції інноваційного характеру. Використовуючи свої знання, центр допомагає розробити якісний проєкт стартапу. Також вони займаються дослідницькою діяльністю, співпрацюють з громадськими і державними громадськими організаціями, різними фондами. Займаються організацією конференцій, семінарів тощо для залучення інвестицій. Найбільше роблять акцент на інноваційній діяльності в сфері медицини і здоров’язбереження.

інновація

Як подати свій стартап в центр? 

Центр інновацій “Сходи в майбутнє” приймає проєкти інноваційної діяльності. Подати власний проєкт можна на сайті центру.  Необхідно заповнити бланк заяви, де вказати назву стартапу, напрямок діяльності. Далі необхідно описати бізнес-план, розписати переваги і стадії розвитку. А також вказати контактні дані і відповісти на важливе питання “Чому саме Ваш проєкт має бути реалізованим?”. Разом із заявкою потрібно прикріпити презентацію розміром від 10 слайдів та очікувати на відповідь. 

Інноваційна організація виконує важливу функцію в розвитку інноваційної діяльності. Дає шанс розвитку стартапам, допомагає молоді, проводить муніципальну діяльність. Така робота позитивно відображається на інноваційному сеередовищі столиці  та країні загалом. Нещодавно центр взяв в розробку проєкт, який має назву “Школа природничого напрямку “Городок”, який буде знаходитись в однойменному містечку на Хмельниччині. Меценат Микола Гуменюк підтримав проєкт, який знаходиться в місті, де він народився для розвитку молоді.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.