Субота, 27 Квітня, 2024

Чи знаєте ви, який район столиці найбільш щільно заселений?

У Києві нині мешкає майже три мільйони чоловік, повідомили Kyiv-future.com.ua. А Державна статистична служба уточнила, що станом на 1 жовтня 2018 року чисельність населення становить 2,9 млн. осіб. Згідно з їхніми даними, з початку року в місті кількість жителів збільшилася на 9886 осіб. Таке збільшення відбулося за рахунок природного – 2595 – і міграційного – 7291 чоловік приросту.

А український пошуковик ЛУН недавно запустив в Facebook новий проект. У пошуковій системі буде актуальна інфографіка. Наприклад, на одному з графіків показані райони Києва, у яких найбільша щільність населення, а також нові величезні житлові комплекси, що налічують понад тисячу квартир. Цікавим розшифровуємо умовні позначення: плями – дані про фактичну щільності населення, квадратики – Житлові комплекси із заявленою кількістю квартир понад тисячу, які ще будуються.

Таким чином, на інфографіку можна побачити реальну картину і спрогнозувати, де щільність жителів столиці буде збільшуватися. Нині, як свідчать дані інфографіки, найбільш щільно заселені Позняки, за ними – Троєщина, а далі – Оболонь. Найнижча щільність на Нивках і Академмістечку.

Найбільше нині будується нових житлових комплексів в районі столичної «виставки».

Творці новинки так пояснили мету створення доповнення до пошукача: «Ми бачимо, що ринок нерухомості постійно змінюється, покупцям цікаво знати не просто ціни на житло, але і якість життя в майбутньому будинку. Наша інфографіка розповість про те, на якому етапі будівництво, яка щільність населення, чи є там необхідна інфраструктура».

Ці автори будуть брати у забудовників, на сайтах Державного кадастру і Держкомстату.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.