Четвер, 18 Квітня, 2024

Кияни зможуть записатись до лікаря за допомогою додатку відомого банку

Зручний сервіс та відсутність черг – це наше майбутнє. Зараз все більше служб дозволяють відвідати лікаря і не чекати великої кількості людей попереду. Далі розповідає “kyiv-future.com.ua”.

Клієнти Приватбанку тепер мають можливість електронного запису до лікаря. Український банк почав співпрацювати з системою запису пацієнтів doc.ua, яка має базу усіх лікарів України і співпрацює з медичними клініками.

В оновленому додатку Приват24 додалась нова функція. Якщо така послуга недоступна, необхідно завантажити оновлення. Поки що запис до лікаря буде за допомогою операторів, які підбере найкращого лікаря, спираючись на відгуки. Сервіс має рейтинг лікарів кожної спеціальності що також допоможе у виборі медичного працівника. 

Служба пошуку спеціаліста безкоштовна, оплата відбувається лише в клініці за послуги лікаря. Розробники обіцяють повну конфіденційність, а банківські дані будуть використані лише для створення заявки на прийом.

Обидві компанії сподіваються, що така можливість стане зручною для користувачів і зробить похід до лікаря ще приємнішим і комфортним. 

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.