П’ятниця, 26 Квітня, 2024

Студентські квитки замінять новими картками: у столиці почався випуск

 

Пенсіонери вже мають картку киянина. Школярам вже майже запустили тестовий режим використання їхніх проїзних. Це будуть електронні учнівські квитки. Все це дає можливість здійснювати проїзд безкоштовно. Тепер черга прийшла і до студентів, пише kyiv-future.com.ua.

2

Юрій Назаров, який є відповідальним директором по впровадженню нових інформаційних технологій в КМДА, каже, що студенти також можуть безкоштовно їздити на міському транспорті. Якщо раніше діяли студентські проїзні. Вони, до речі, мали 50% знижку. То при переході на нову систему в них буде картка з чіпом. Вона буде не тільки е-квитком, але й посвідчуватиме особу. Кожен власник буде поповнювати її по пільговій ціні.

Найпершими з університетів була адміністрація Національного технічного університету України ім. І.Сікорського. Адміністрація Києва закликає всі університети почати замовляти нові студентські квитки. Тому що тільки від заявки закладу залежить коли саме студенти зможуть користуватися пільгами.

Для того щоб студенти були забезпечені цими квитками, адміністрації університетів, інститутів повинні надати свої технічні вимоги до них. КП “ГІОЦ” відправило листи всім вищим освітнім закладам, в яких просить замовити студентські квитки, які вже будуть підходити під систему е-квитка.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.