П’ятниця, 29 Березня, 2024

Коли закриють метро в Києві

Було прийнято рішення Кабінетом Міністрів про закриття метро по всій  Україні, в тому числі і в Києві. Це пов’язано з розповсюдженням коронавіруса. Далі на kyiv-future.

Як повідомляли раніше, метро повинні закрити по всій країні до 12:00 18 березня. Це стосується Києва, Харкова і Дніпра. Громадський транспорт по містам, в тому числі і по Києву має здійснюватись з обмеженнями. Можна перевозити до 10 чоловік у маршрутках. До 20 осіб можуть їхати у тролейбусах, трамваях. Також автобуси можуть перевозити до 20 осіб.

Разом з тим, особистим транспортом громадяни можуть користуватись необмежено. 

Ввечері 16 березня про посилення карантину розповів президент України. Володимир Зеленський закликав Кабінет Міністрів прийняти відповідні рішення. 

Крім цього в Києві закривають всі заклади харчування, торгово-розважальні центри, будь-які культурні, спортивні, соціальні, релігійні заходи. Можуть працювати тільки аптеки, продуктові та господарські магазини. Також не закривають АЗС, банки та банкомати. 

Президент та Кабінет Міністрів закликають максимально всіх залишатись вдома і якнайменше пересуватись по місту. Дбати про себе, часто мити руки, носити захисні маски і не перебувати у місцях загального скупчення людей.

Тільки що стало відомо зі слів мера Києва Віталія Кличко, що метро буде закрите 17 березня з 23:00. Попередньо закривають до 3 квітня. За подальшою інформацією слідкуйте.

Latest Posts

.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.