Четвер, 25 Квітня, 2024

Будівництво доріг в столиці: що побудують в цьому році

Столиця України так стрімко розростається, що для того, щоб дістатися швидко навіть в масштабах одного району в потрібне місце, часто доводиться витрачати значну кількість часу. До того ж дороги раз у раз викликають прикрість жителів Києва.

Справедливості заради треба відзначити, що останнім часом станом київських автомагістралей мерією міста приділяється пильна увага. Про це свідчить кількість відремонтованого дорожнього покриття в минулому році. Розпочато і будівництво нових доріг.

Kyiv-future.com.ua дізнавалося у генерального директора КК «Київавтодор» Олександра Густелева, що чекає нас на столичних дорогах в 2019 році. Він зазначив, що в новому році на багатьох об’єктах дорожньої інфраструктури буде проведено капітальний ремонт. Розпочнеться будівництво автотраси між вулицею Довбуша та Броварським проспектом, капітально відремонтують вулицю Борщагівську, Милославську, Б. Хмельницького, Столичне шосе, проспекту С. Бандери та Космонавта Комарова.

Ще реконструюють Пейзажну алею, вулицю Федорова. Чи не будуть обійдені увагою і багато шляхопроводи.

Сподіваємося, що новина про те, що на більшості ремонтованих вулиць планується спорудження велодоріжок, особливо порадує любителів прогулянок на самому корисному виді транспорту – велосипеді.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.